134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.127 berichten | 4.929.957 stemmen

Edge of Darkness (2010)

Drama / Thriller
117 minuten

geregisseerd door Martin Campbell
met Mel Gibson, Ray Winstone en Danny Huston

Thomas Craven is een rechercheur, wiens dochter vlak voor zijn huis is vermoord. Men gaat ervan uit dat hijzelf het doelwit was, maar als Craven in het verleden van zijn dochter duikt, blijkt dat ze een gevaarlijke doofpotaffaire heeft ontdekt . Daarbovenop ontdekt hij dat er afspraken zijn tussen het bedrijf waar ze werkte en de overheid, waarbij ze iemand inhuren om het bewijs te vernietigen.

gebruiker
bericht

confucius repeat
1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2011, 11:25 uur
Typisch een Gibsonfilm. Typisch een Amerikaanse "ik kan overal tegelijk zijn" misdaadfilm. Na negentig minuten kon ik er niet meer tegen, tegen dat gezever en tegen dat welles-nietes spelletje. Doe me een lol Mel en stop met acteren want je begint vervelend en lachwekkend over te komen. Als regusseur, en vooral als acteur heb je veel moois nagelaten. Deze Edge komt niet in mijn dvd-collectie terecht. Een mager beestje. Next.

neysen1985
4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 december 2011, 13:18 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
non de kaat!! wat een geweldige film.
Alleen het einde vond ik wat minder, maar dat is het enige.
Komt misschien omdat je wilt dat mel gibson blijft leven in deze film.
maar voor de rest is dit een lekkere actiefilm.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Edge of Darkness (€ 9,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Edge of Darkness (€ 9,79)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Edge of Darkness (€ 9,79)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 februari 2012, 11:45 uur
Prima film alleen wel wat voorspelbaar. Heb genoten van de actiescenes, die waren erg goed. Mel Gibson deed het aardig hoewel ik geen fan van hem ben. Verhaal was in het begin even lastig te volgen maar daarna viel het kwartje al snel en werd hij helaas wat voorspelbaar. In ieder geval erg mee vermaakt.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 maart 2012, 11:51 uur
Begon goed maar verder cliche op cliche en een belachelijk einde

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2012, 9:48 uur
Qua spanning, actie en snelheid is dit een prima film die er bovendien mooi uit ziet zelfs op tv. Het plot kan mij minder bekoren, gewoon omdat hier al teveel films van zijn gemaakt. Ontvoerde dochter, vermoordde dochter okay, maar maak er dan een spannend plot van en niet weer een farmaceutisch verhaal en gifschandalen. Okay hij kijkt lekker weg, maar kan bijvoorbeeld lang niet tippen aan een film als Enemy of the State

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2012, 9:25 uur
Kwalitatief ziet het er allemaal wel goed uit, tis alleen allemaal wel wat vergezocht. Tevens zijn de personages wel heel erg sterotiep en karikaturaal. Alsof de stoerste mensen en scenes uit andere films op een hoop zijn gegooid. Boeit wel tot t einde.