132.211 gebruikers | 83.394 films | 30.189 regisseurs | 3.421.964 berichten | 4.776.031 stemmen

My Bloody Valentine (2009)

Alternatieve titel: My Bloody Valentine 3D

My Bloody Valentine (2009)
745 stemmen | gemiddelde 2,76
mijn stem:
Horror / Thriller
101 minuten

geregisseerd door Patrick Lussier
met Jensen Ackles, Jaime King en Kerr Smith

Tom keert terug naar zijn geboorteplaats op de 10de verjaardag van de valentijnsnacht slachtpartij, die het leven kostte aan 22 mensen. Tom wordt beschuldigd van de moorden en het lijkt dat zijn oude vlam Sarah de enige is die gelooft dat hij onschuldig is.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 mei 2011, 15:55 uur
heb hem destijds in de bios gezien... mijn eerste 3d-film ;)
prima doorsnee horrorfilm. 2.5

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 juli 2011, 12:54 uur
Ik vind deze film best pakkend, maar het verhaal had wel een beetje beter uitgewerkt moeten worden. Bovendien vind ik de 3D kwaliteit niet al te best, maar dat is een kwestie van smaak.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

My Bloody Valentine (2D & 3D) (€ 8,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

My Bloody Valentine (2D & 3D) (€ 9,50)
gratis verzending

My Bloody Valentine (2D & 3D) (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juli 2011, 2:00 uur
Het was zeer entertainend met moment, zeker de 3D kills, maar iedereen in de film deed zeer stom op zijn horror en dat irriteerde me erg. je krijg nog wat nudity, altijd zeer leuk ;) maar het zwak anti-anticlimactisch einde heeft zo wat de film voor mij verpest, zeer matige horror, maar toch zeker wel entertainend met momenten.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 november 2011, 23:04 uur
Damn!!! wat is dit toch weer een lekker bloederig horrorfilmpje.
Ja oké het is natuurlijk weer cliché horror op z'n top maar bij dit soort films is dat juist het leuke ervan, maar dat is natuurlijk wel te verwachten.
Het is al een tijd geleden dat ik het origineel gezien heb, maar ik kan niet kiezen welke beter is.
Lekker veel bloed & gore, slecht acteerwerk, hier en daar wat enge stukjes en er kwamen zelfs nog een paar mooie wijven voorbij: wie wil dit nou niet? ;)
En trouwens wat leuk dat Tom Atkins ook een rol had, dat vond ik wel erg vet.
Persoonlijk denk ik dat de meeste horrorfanaten deze film echt geweldig gaan vinden, ik zal ook niet snappen waarom een van hen dat niet zou vinden.
En dan het 3D-concept is natuurlijk ook wel leuk, alhoewel ik het in 2D heb gezien.
Nee, dit is toch echt wel een topper.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2011, 20:09 uur
my bloody valentine is een geweldig en verdomd goed gorefest!
hoe de gore in deze film in beeld is gebracht is bijna gewoon geniaal, en er kwamen ook nog eens paar rotten in het vak voorbij wat natuurlijk altijd leuk is.
Volgens mij heb ik deze film nog wel ergens in mn dvd-mapjes liggen tussen de 200 films die ik ongeveer heb.
Ik hoop het wel, want geweldig was deze film zeker wel te noemen.
En er kwamen ook nog een paar naakte stukkies voorbij, dus dat is dan ook nog wel een pluspunt!
Puur voor de vermakerij is deze film gemaakt.
dass zeker!

movie-edje
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 januari 2012, 18:21 uur
zoveel bijzonder vond ik deze film niet!
De karakters in deze film zijn zo voorspelbaar, dat je als kijker al weet dat ze het loodje leggen.

Deze film heeft een bepaalde goedkope uitstraling, dat het redelijk op een B-film begint te lijken.

simpel verhaaltje, lach-wekkende kils , en vooral een afknapper van een einde zeg :?