134.889 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.768 berichten | 4.929.297 stemmen

locatie: Films » Hitman (2007) » Info

Hitman (2007)

Hitman (2007)
1683 stemmen | gemiddelde 3,12
mijn stem:
16 jaar geweld grof taalgebruikVerenigde Staten / Frankrijk
Actie / Misdaad
89 minuten / 90 minuten (unrated versie)

geregisseerd door Xavier Gens
met Timothy Olyphant, Dougray Scott en Olga Kurylenko

Een huurmoordenaar die werkt voor 'The Agency' en wiens naam alleen bekend staat als Agent 47 komt terecht in een politiek complot. Hij wordt achtervolgd door zowel Interpol als het Russische leger terwijl hij door Oost Europa heen trekt.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 september 2011, 8:46 uur
Wat wordt deze film saai na een tijdje! Verhaal en verteller zijn te eentonig. 1,5 sterren.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 september 2011, 16:15 uur
Embie schreef:
Vreselijk oninteressant verhaal! Sommige actie scènes maken de film een beetje goed.. De hoofdpersoon heeft totaal geen emotie, dat maakt het personage erg saai.
Als je de verhaallijn van de spellen kent zou je weten dat dat ook de bedoeling was, maar afgezien van dat word het wel heel erg zouteloos gespeeld. Het heeft verder ook geen enkele overeenkomst met de spellen serie, die allemaal stuk voor stuk een beter verhaal hebben dan deze film. Deze film zou dan ook helemaal geen Hitman moeten heten.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 september 2011, 22:12 uur
Aardige film binnen het genre. Wel een erge kloon van Jason Bourne (zonder geheugenverlies natuurlijk), ook het muziekje.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 4:15 uur
Het spel was beter :P