132.163 gebruikers | 83.031 films | 30.180 regisseurs | 3.420.491 berichten | 4.773.449 stemmen

John Tucker Must Die (2006)

John Tucker Must Die (2006)
650 stemmen | gemiddelde 2,85
mijn stem:
Komedie / Romantiek
87 minuten

geregisseerd door Betty Thomas
met Jesse Metcalfe, Brittany Snow en Sophia Bush

Film over drie meiden die wraak nemen op de grote verleider van hun school die de meiden als vuil heeft behandeld. Ze willen er voor zorgen dat de man verliefd wordt en dan zou het meisje de relatie moeten beëindigen om zo de man te laten voelen wat ze zelf ook hebben meegemaakt.

gebruiker
bericht

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 februari 2011, 14:08 uur
Leuke doorsnee Komedie met erg lekkere wijven.

Jesse Metcalfe heb ik pas gezien in Insanitarium waar ik hem toch beter vond acteren dan hier.
Maar nog steeds acteert hij hier ook wel leuk.

Zit wel leuke Humor in en heeft een groot Feelgood gehalte.
Leuk voor als je je verveelt.

3,5

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 april 2011, 16:37 uur
Best aardig tussendoortje voor een regenachtige middag.
Beter dan de gemiddelde high-schoolfilm.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

John Tucker Must Die (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

John Tucker Must Die (€ 10,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

John Tucker Must Die (€ 10,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 mei 2011, 10:10 uur
Leuke meidenfilm!
Wel een voorspelbare einde.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 mei 2011, 18:11 uur
Er zaten wel enkele grappige dingen in de film, maar in het algemeen vond ik het allemaal nogal aan de flauwe kant. Verder stelt het verhaal, zoals zo vaak bij een romantische film, helemaal niets voor. Wel nog best te pruimen, waren de acteerprestaties. Zowel de 4 vrouwen, als de acteur die John Tucker vertolkte, kwamen vrij overtuigend over.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juli 2011, 20:02 uur
Geweldige komedie van Jesse Metcalfe.
Die gozer kan prima acteren, en pakt het altijd leuk uit in zijn films.
John Tucker is een perfecte film voor macho's om ook ervan te leren, dat dit altijd even goed werkt. 4*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 augustus 2011, 16:07 uur
Guilty pleasure. Kijkt lekker weg op de brakke middag.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 november 2011, 20:05 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Ook een guilty pleasure.
Lach me vaak kapot, vb wanneer ze ruzie maken in het begin en de basketbal naar elkaar gooien. Heel slapstick, maar toch grappig _O^

Het begin kijkt zeer goed weg, wanneer ze wraak willen nemen, en de wraakacties zijn best wel grappig. (Soms lijkt ie wel wat weg te hebben van Mean Girls)

Jammer van het einde. Weer zo'n moraal der in had liever gehad dat ze effectief iets met die broer begonnen was in plaats van zo'n hint te droppen.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 december 2011, 10:38 uur
Sorry folks, maar dit is echte crap. No crap voor an old man. Hoe is het mogelijk dat ik aan deze crap begonnen ben? Waar was mijn verstand? Ik kan best wel genieten van een 'onwelvoeglijk' sfeertje maar zulken crap!! Ik denk dat de regisseur ons een loer heeft willen draaien, (zo komt het althans bij mij over).
"Confucius vult decipi, ergo decipiator" (Confucius wil bedrogen worden,laten we hem dan bedriegen). Dat zal zijn lijfspreuk zijn geweest. Een zieke die lacht is even niet ziek. Deze pulp is dan ook niet voor zieke mensen want... er valt niks te lachen, au contrair, hij wordt nog zieker.
Dumpiedumpie. Next.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 december 2011, 19:33 uur
Het is een highschool komedie geworden, maar hij viel nog mee. Geen super goeie film, maar ook geen super slechte film. Gewoon eens een ontspannende film.
'k zou zeggen: haal de strings maar boven :)