132.154 gebruikers | 83.041 films | 30.168 regisseurs | 3.419.947 berichten | 4.772.334 stemmen

Nick and Norah's Infinite Playlist (2008)

Alternatieve titel: Nick & Norah's Infinite Playlist

Nick and Norah's Infinite Playlist (2008)
335 stemmen | gemiddelde 3,18
mijn stem:
Drama / Komedie
90 minuten

geregisseerd door Peter Sollett
met Michael Cera, Kat Dennings en Aaron Yoo

Nick (Michael Cera) en Norah (Kat Dennings) ontmoeten elkaar op een punk-concert. Hoewel ze behalve hun muzieksmaak niets gemeen hebben, vallen ze voor elkaar en zorgt de ontmoeting voor een bijzondere verandering in het leven van beide.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 februari 2011, 18:24 uur
Ook dat vond ik wel meevallen

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 februari 2011, 21:00 uur
Ik ben dan wel geen man, maar zou direct op haar vallen hoor.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Nick and Norah's Infinite Playlist (€ 12,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Nick and Norah's Infinite Playlist (€ 13,75)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Nick and Norah's Infinite Playlist (€ 13,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 april 2011, 20:40 uur
En ik ook, wat een leuk koppeltje maakt ze met Cera in de film zeg.
Verder is het hele filmpje ook verrassend. De humor is af en toe schrikbarend leuk(kauwgom die de hele vriendengroep rondgaat en die Caterine is ook heerlijk debiel).
Voor de rest lekkere muziek wat goed werkt bij de film, al zou ik er in mijn vrije tijd niet naar luisterde en een lekkere(standaard) lovestory met de charismatische Cera en Dennings, die geknipt zijn voor deze rol.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 april 2011, 0:00 uur
Gewoon een leuke film, zonder veel poeha of pretenties en met goede muziek. Michael Cera en Kate Dennings zijn beide goed op dreef en dat geldt ook voor Ari Gaynor (Caroline).

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juni 2011, 16:11 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Leuk tussendoortje.

Het is een standaard liefdesverhaaltje. Het verhaal is niet erg bijzonder, maar het is wel erg leuk uitgewerkt. De droge en vaak subtiele humor die erin verwerkt is werkte erg goed op mijn lachspieren.

De personages zijn leuk. Michael Cera is geknipt voor zijn rol en zet zijn personage erg leuk neer. Ook Kat Dennings doet het erg goed. Wat ik wel irritant vond (daar kon de film alleen niets aan doen) was dat ik steeds naar Kat Dennings zat te kijken en dacht: 'Waar ken ik haar nou van?'. Na een klein beetje speurwerk kwam ik erachter dat ik haar van Raise Your Voice kende. Daar was ze ook al erg leuk.

De chemie tussen Cera en Dennings was duidelijk aanwezig en dat maakte het allemaal erg prettig om naar te kijken. Ondanks het goede acteerwerk van de twee hoofdrolspelers moest de film het toch vooral hebben van de bijrollen. Ik vond het dronken vriendinnetje hilarisch! Steeds die terugkerende kauwgom ook. Ik heb me rot gelachen. Ook de twee jaloerse exen vond ik erg leuk. Toen Nick zijn exvriendinnetje buiten liet staan nadat ze een sexy dansje had gedaan kon ik mijn lach ook moeilijk onderdrukken.

Verder heeft de film ook erg leuke muziek, een fijne speelduur en een lekker sfeertje. Ik heb me dus prima vermaakt.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juni 2011, 1:04 uur
Het is waar wat ze over deze film zeggen, ik zat echt heel de film te wachten tot ze bij elkaar kwamen. Alle dingen die ertussen gebeurde leek het moment alleen maar uit te stellen. Maar toen t eenmaal zover was, was ik helemaal in harmonie haha.
Leuke bijpersonages zorgen voor een goede voldoende.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juni 2011, 2:18 uur
Geweldige acteur die Cera!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juni 2011, 23:48 uur
Leuk tussendoortje die gelukkig in zijn genre nergens te melig of te flauw wordt.
Kat Dennings is een aangename ontdekking en Michael Cera stoorde mij althans niet.
6/10

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juni 2011, 23:58 uur
Prachtige film met een leuk script en leuke karakters. Cera is een meester in het vertolken van de licht sukkelige droogkloot.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 juni 2011, 12:01 uur
Prima film met een luchtig verteld liefdesverhaal ondersteund door aardige cast en leuke muziek.

Cera heeft duidelijk geen enkele moeite met het spelen van de sullige Nick maar zorgt door wat komische momenten dat zijn rol interessant blijft. Deze rol en het verhaal in algemeen heeft wel wat weg van [i]Scott Pilgrim[i/]. Dennins en de rest van de cast zijn sympathiek maar geen van hen springt er uit. Leuke typetjes die op het randje van grappig balanceren maar er gelukkig zelden overheen gaan. De zoektocht naar de geheime band is een aardig idee maar eindigt jammer genoeg in een anti-climax, ook al is dat niet het werkelijke eind. Zoals verwacht valt alles door middel van wat komische scenes op z'n plaats en krijgt een ieder wat hem/haar toe komt lijkt de boodschap.

Geen hoogstaande film maar leuk om een keer gezien te hebben.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 november 2011, 22:57 uur
Buiten de bijzonder irritante en slechte bijrol van de alsmaar dronken vriendin een voorspelbaar maar ontzettend leuk filmpje

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 februari 2012, 23:25 uur
Beetje een zo-zo filmpje. Niet slecht, maar interessant wordt hij helaas op geen enkel moment. Cera speelt wel weer heerlijk als zichzelf. Zijn sullige uitstraling met droge opmerkingen "that's unacceptable"...:) Heerlijk! Ik twijfel over Kat Dennings.. zij acteerde een beetje apart. Net alsof het geen acteren was (is dit positief of negatief?). Het had ook wel iets "puurs" namelijk. Ze komt alleen niet zo overtuigend over, mist wat pit o.i.d.

Toch zeker een voldoende en een must voor de Cera fans!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 februari 2012, 23:27 uur
timbo_ schreef:

Ja dat was inderdaad echt een rotte appel in de film...