132.192 gebruikers | 82.828 films | 30.189 regisseurs | 3.421.319 berichten | 4.774.800 stemmen

locatie: Films » The Patriot (1998) » Info

Actie / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Dean Semler
met Steven Seagal, Gailard Sartain en L.Q. Jones

Tijdens de rechtszaak spuugt Floyd Chisolm, leider van een militante groepering, rechter Tomkin in het gezicht en deze belandt in het ziekenhuis. Daar blijkt dat de rechter is besmet met een afschuwelijk virus. Een biorampen-bestrijdingsteam arriveert per vliegtuig en gaat op onderzoek uit. Ondertussen worden meer en meer mensen uit de omgeving ernstig ziek. Even later overvallen aanhangers van Floyd de rechtbank en bevrijden hem. Ze komen erachter dat alleen het bloed van Holly, dochter van Wesley McLaren (Steven Seagal), een medicijn kan verschaffen. Maar voordat daadwerkelijk bloed kan worden afgetapt, schiet Wes te hulp, grijpt Holly en ontsnapt. Als de bewakers één voor één sterven, wordt het al snel een race tegen de klok.

Deze film staat op nummer 100 in de flop 100
» volledige flop 100

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2011, 15:59 uur
gandalf4 schreef:
Hierbij roep ik op een Anti Steven seagal forum op te richten, tegen die mafklapper ;P
Geef maar de link, ik word lid.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2011, 16:23 uur
KrimpenDrummer schreef:
Geef maar de link, ik word lid.

Ga het forum daar dan vervuilen en niet hier

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Patriot (€ 14,49)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Patriot (€ 16,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Patriot (€ 16,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2011, 16:59 uur
gandalf4 schreef:

Als je Steven Seagal niks vindt dan moet je ook niet naar zijn films kijken en je domme reacties achterwege laten.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2011, 18:22 uur
Tristan_Tibor schreef:
Steven Seagal films zijn alleen voor de echte film liefhebbers, de gene met een geoefend oog voor talent en schoonheid.

Deze film is van het begin tot het eind sterk opgebouwd en met het prachtige acteer werk maakt dit het tot 1 van de beste films alle tijden.

Bespeur ik sarcasme?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2011, 18:48 uur
Beetje 'love it, or hate it' meningen hier.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2011, 22:50 uur
Zelfs de user met de naam SSeagal en een avatar van Steven Seagal, geeft deze film een 1.5*.
Typisch gevalletje ''dat zegt genoeg'' lijkt me...

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2011, 23:02 uur
Lijkt me niet.

communicator
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2011, 21:44 uur
jeroentjuhhhhh schreef:
Lijkt me niet.

Waarom niet, als ik vragen mag?

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2011, 21:45 uur

communicator
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2011, 17:24 uur
Dat blijkt ook uit het gemiddelde na 571 stemmen. Grappig.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 maart 2011, 16:39 uur
dominion schreef:
Dat er genoeg mensen zijn die dit wel een goede film vinden denk ik.

Zoals ik, omdat het een mooie boodschap heeft.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2011, 21:32 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Had nog nooit een Seagal gezien omdat het genre van blinde actie mij totaal niet aantrekt, maar hier was de actie minimaal. De move met het glas en de zieke mensen zagen er wel goor uit.
Ik kreeg bij deze film een gevoel van naar de "A-Team gaat Western" te kijken. Ook waren er wat politieke en anarchistische trekjes te bespeuren. Een B-film uit de seventies met dito sfeer en muziek en toch gemaakt in 1998, hoe is 't mogelijk? Toch leuk weg te kijken voor de liefhebbers en ook ik heb 'm prima kunnen uitkijken, dus een voldoende van mij. Prachtige ansichtkaart shots trouwens!
Voor 99 cent aangeschaft dus niks verloren :)

sweinsteiger
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juli 2011, 18:11 uur
De zoveelste slechte film van mr. Seagal _O^

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 augustus 2011, 12:44 uur
dominion schreef:
Dat er genoeg mensen zijn die dit wel een goede film vinden denk ik.

Er zijn ook mensen die deze film wel goed vinden, maar ik hoor niet bij die groep.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 oktober 2011, 19:14 uur
Oke, deze film is alles behalve goed natuurlijk, maar zo slecht dat hij een plaatsje in de flop 100 verdiend? Dat wat mij betreft nou ook weer niet!

Het verhaal vond ik eigenlijk nog best grappig, alleen wordt er behoorlijk overdreven gespeeld. Maar goed ... we hebben het dan ook over een film met in de hoofdrol Seagal! En die kan natuurlijk ook niet veel beter dan dit.

Misschien mag hij hier stiekem wel een beetje trots op zijn :o :D

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 oktober 2011, 22:13 uur
606 schreef:
KrimpenDrummer schreef:

Ga het forum daar dan vervuilen en niet hier

Ik keek even rond en zag dat je hier voor deze film een 4.0 hebt gegeven. en ik maar denken dat ze bij de politiek altijd onzin uitkraamden.