menu

Over ons

Welkom op MovieMeter, de filmsite voor liefhebbers.

MovieMeter brengt je dagelijkse alle ins en outs uit de filmwereld doormiddel van artikelen, verder vind je op deze site informatie over films in de bioscoop, koopfilms, films op tv, en een compleet overzicht van Nederlandse on demand-diensten. Daarnaast is er een archief van ruim honderdduizend oudere films. Als je je even inschrijft kun je meediscussiëren bij de films, de regisseurs, of in ons forum. Voor meer informatie klik je op de "Help (Wiki)" link in het menu onderaan de pagina.Fanreach B.V.

F B Deurvorststraat 28, 7071 BJ, Ulft
Nederland
0315 - 76 40 02
[email protected]
https://www.moviemeter.nl

Redactie
  • Dion Olbach
  • Jeen Grievink

Product en techniek
  • Roy Grievink
  • Thijs Freriks
  • Koen Freriks
  • Tim Freriks

Crew

MovieMeter wordt mede gerund door een grote groep vrijwilligers. Voor meer info over onze vrijwilligers, raden we je aan een kijkje te nemen op onze crewpagina. Mocht je een vraag hebben aan een van onze crewleden, dan kan dat gemakkelijk via een privébericht.

Contact

Voor vragen rond je account, bijvoorbeeld wanneer je niet meer in kunt loggen of je gegevens kwijt bent, kun je contact opnemen met de moderators van de site op [email protected].

Antwoord op vragen over het gebruik van de site kun je vinden in de Wiki. Vind je hier geen antwoord op je vraag, vraag dan in het forum hulp aan je medegebruikers.

Met commerciële vragen of technische problemen kun je terecht bij Roy Grievink via [email protected].