Quarterback seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Quarterback? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Quarterback.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Quarterback (Seizoen 2) dateert van 2025.
Quarterback Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Quarterback? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Quarterback seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Quarterback Serie Informatie
Quarterback is een Documentaire-serie uit 2023-2025. met onder meer de acteurs Patrick Mahomes, Kirk Cousins en Marcus Mariota .
De docuserie volgt drie van de grootste quarterbacks in The National Football League (NFL) gedurende het seizoen 2022 en geeft een kijk op wat er nodig is voor Patrick Mahomes van de Kansas City Chiefs, Kirk Cousins van de Minnesota Vikings en Marcus Mariota van de Atlanta Falcons. We zien deze quarterbacks zowel op als buiten het veld en krijgen inzicht in hoe het is om de baan met de hoogste druk in de Noord-Amerikaanse sport te hebben.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,88 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.