Such Brave Girls seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Such Brave Girls? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Such Brave Girls.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Such Brave Girls (Seizoen 2) dateert van 2025.
Such Brave Girls Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Such Brave Girls? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Such Brave Girls seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Such Brave Girls Serie Informatie
Such Brave Girls is een Komedie-serie uit 2023-2025. met onder meer de acteurs Kat Sadler, Lizzie Davidson en Louise Brealey .
Josie, Billie en hun moeder, Deb, proberen hun leven weer op de rails te krijgen nadat hun narcistische vader en echtgenoot hen uiteindelijk heeft verlaten. Alleen gewapend met het vermogen om de grens te zien en er moedig overheen te stappen, hebben de zeer dappere meiden eindelijk de kans om zichzelf te verkennen. Maar moeten ze dat ook doen?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.