Jubilee seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jubilee? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Jubilee.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Jubilee (Seizoen 1) dateert van 2023.
Jubilee Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jubilee? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jubilee seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Jubilee Serie Informatie
Jubilee is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Vikramaditya Motwane met onder meer de acteurs Tushar Phulke, Prosenjit Chatterjee en Wamiqa Gabbi .
Precies een maand voor de onafhankelijkheid van India en Pakistan is bonafide producer Shrikant Roy, eigenaar van de studio Roy Talkies in Bombay, op zoek naar een nieuwe acteur voor zijn nieuwste film, Sunghursh. Hij hoopt het pseudoniem 'Madan Kumar' aan de geselecteerde persoon te geven. Jamshed Khan wordt geselecteerd maar heeft momenteel een buitenechtelijke affaire met Sumitra Kumari, een spraakmakende Bollywood-actrice en Roy's vrouw. Ze zijn allebei van plan om naar Karachi te vluchten. Binod Das, Roy's rechterhand, wordt naar Lucknow gestuurd om zowel Jamshed als Sumitra terug naar de studio te brengen.