Bookie seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Bookie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bookie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bookie (Seizoen 2) dateert van 2024.
Bookie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Bookie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bookie seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bookie Serie Informatie
Bookie is een Komedie-serie uit 2023-2025. Geregisseerd door Andy Tennant met onder meer de acteurs Sebastian Maniscalco, Michael Franklin en Omar J. Dorsey .
De ervaren bookmaker Danny uit Los Angelesworstelt met de potentiële legalisatie van sportgokken in Californië wat zijn bedrijf voorgoed op zijn kop dreigt te zetten. Naast zijn beste vriend en voormalige NFL-speler Ray, de opstandige zus Lorraine en de met tegenzin hervormde drugsdealer Hector, moet Danny het hoofd bieden aan zijn steeds onstabielere klanten terwijl hij probeert hun problemen te regelen terwijl hij zelf ook veel risicovolle weddenschappen aangaat.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,85 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.