• 9.385.594 stemmen

Detektiven från Beledweyne

Detektiven från Beledweyne seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Detektiven från Beledweyne? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Detektiven från Beledweyne.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Detektiven från Beledweyne (Seizoen 1) dateert van 2023.

Detektiven från Beledweyne Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Detektiven från Beledweyne? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Detektiven från Beledweyne seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Detektiven från Beledweyne Serie Informatie

Detektiven från Beledweyne is een Misdaad / Drama-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Malin Levanon, Nasir Farah Dhagole en Ellen Jelinek .

Met de verdwijning van een jong meisje in de buurt van een vluchtelingencentrum, richt de aandacht van het hele land zich op het kleine dorpje Karkebo in Uppland. De zelfingenomen en bekrompen advocate Tilda Renström ontdekt dat een onbekende vluchteling, die ze op het punt staat uit te wijzen, een scherp oog heeft voor misdaad en aanwijzingen. Onlangs ontslagen als officier van justitie, ziet Tilda de kans om de gedachten van de vluchteling als haar eigen gedachten te presenteren in de hoop haar oude baan terug te krijgen. De man is bereid te helpen, maar wil er wel iets voor terug.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.