• 9.385.326 stemmen

Codename: Annika

Codename: Annika seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Codename: Annika? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Codename: Annika.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Codename: Annika (Seizoen 1) dateert van 2023.

Codename: Annika Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Codename: Annika? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Codename: Annika seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Codename: Annika Serie Informatie

Codename: Annika is een Drama / Misdaad-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Sannah Nedergård, Ardalan Esmaili en Eva Melander .

De Finse detective Emma Haka volgt nog steeds haar undercoveropleiding als ze op een missie wordt gestuurd naar de corrupte wereld van de beeldende kunsthandel in Stockholm. De kalme en beheerste Emma neemt de vurige alias van Annika Stormare aan met als doel dichter bij galeriehouder Rasmus Ståhlgren te komen, de verdachte in een zaak tegen de voorheen onaantastbare witwasser Blanko. Om Blanko's spoor te blijven volgen, moet Emma keuzes maken die de levens van haar en haar dierbaren voor altijd kunnen veranderen - en daarbij proberen zichzelf niet te verliezen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,39 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.