Goosebumps seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Goosebumps? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Goosebumps.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Goosebumps (Seizoen 2) dateert van 2025.
Goosebumps Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Goosebumps? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Goosebumps seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Goosebumps Serie Informatie
Goosebumps is een Avontuur / Komedie-serie uit 2023-2025. Geregisseerd door Erin O'Malley met onder meer de acteurs Justin Long, Ana Yi Puig en Miles McKenna .
In het mistige stadje Port Lawrence luidt Halloween het begin in van een vreemde tijd voor een groep tieners. Isaiah geeft het startsein voor een feestje in het beruchte huis van de familie Biddle, een krakend oud gebouw waar dertig jaar geleden tiener Harold Biddle onder mysterieuze omstandigheden stierf. Voordat hij stierf, had Harold echter een verzameling vreemde voorwerpen, waarvan er tijdens het grote Halloweenfeest een aantal in handen vallen van verschillende jonge feestgangers. Terwijl de tieners langzaam grip krijgen op de bovennatuurlijke verschrikkingen die om hen heen de kop opsteken, realiseren ze zich dat het allemaal maar op één ding neerkomt: de wraakzuchtige geest van Harold Biddle.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,94 met in totaal 27 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.