Big Brother seizoen 27?
Zal er een seizoen 27 beschikbaar komen voor de tv-serie Big Brother? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Big Brother.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Big Brother (Seizoen 26) dateert van 2024.
Big Brother Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 27) van Big Brother? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Big Brother seizoen 27 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Big Brother Serie Informatie
Big Brother is een Reality-serie uit 2000-2024. Geregisseerd door Tony McCuin met onder meer de acteurs Julie Chen Moonves, Josh Souza en Nicole Schaffrich .
“Big Brother” volgt een groep mensen die samenwonen in een huis dat is uitgerust met tientallen high-definition camera's en microfoons die 24 uur per dag al hun bewegingen opnemen. Elke week stemmen de huisgasten iemand het huis uit. Aan het einde ontvangt de laatst overgebleven huisgast de hoofdprijs van 500.000 dollar.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 26 seizoenen.