Las Viudas de los Jueves seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Las Viudas de los Jueves? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Las Viudas de los Jueves.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Las Viudas de los Jueves (Seizoen 1) dateert van 2023.
Las Viudas de los Jueves Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Las Viudas de los Jueves? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Las Viudas de los Jueves seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Las Viudas de los Jueves Serie Informatie
Las Viudas de los Jueves is een Drama / Thriller-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Omar Chaparro, Cassandra Ciangherotti en Irene Azuela .
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Haar buren in Altos de la Cascada doen het schokkende incident al snel af als een ongeluk. Maar er komen steeds meer twijfels over de sterfgevallen aan het licht en de luxueuze woonwijk blijkt toch niet zo perfect als ze dachten. Met de waarheid komen er zelfs duistere geheimen aan het licht.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.