Hart tegen Hard seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Hart tegen Hard? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Hart tegen Hard.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Hart tegen Hard (Seizoen 1) dateert van 2011.
Hart tegen Hard Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Hart tegen Hard? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hart tegen Hard seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Hart tegen Hard Serie Informatie
Hart tegen Hard is een Misdaad-serie uit 2011. Geregisseerd door Will Koopman met onder meer de acteurs Barry Atsma, Elise Schaap en Huub Stapel .
Hart tegen Hard draait om rechercheur Thomas en misdaadjournaliste Ava. In hun werk worden de twee geconfronteerd met ontvoering, mishandeling en diefstal maar vooral met elkaar. Diep in hun hart willen ze niets liever dan samen zijn, maar door hun werk is dat vrijwel onmogelijk. Ze moeten er alles aan doen om het verlangen geheim te houden, zeker voor elkaar.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.