• 9.384.593 stemmen

Highway thru Hell

Highway thru Hell seizoen 15?

Zal er een seizoen 15 beschikbaar komen voor de tv-serie Highway thru Hell? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Highway thru Hell.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Highway thru Hell (Seizoen 14) dateert van 2026.

Highway thru Hell Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 15) van Highway thru Hell? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Highway thru Hell seizoen 15 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Highway thru Hell Serie Informatie

Highway thru Hell is een Documentaire / Reality-serie uit 2012-2026. met onder meer de acteurs Jamie Davis, Al Quiring en Dave Pettitt .

“Highway thru Hell“ richt zich op een team chauffeurs dat werkt voor bergingsbedrijf Jamie Davis Heavy Rescue. Samen met een aantal andere bergingswerkers doen ze hun uiterste best om de wegen begaanbaar te houden onder de gevaarlijkste werkomstandigheden die ooit op tv te zien waren. Het is een strijd tussen mens en natuur waarin de sterkste mannen in de sleepbranche tot hun uiterste worden gedreven. De inzet is hoog: levens, de economie en duizenden banen zijn afhankelijk van het open blijven van de snelwegen, en de laatste verdedigingslinie zijn de mensen van Jamie Davis Heavy Rescue.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 14 seizoenen.