• 9.384.422 stemmen

Wrestlers

Wrestlers seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wrestlers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wrestlers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wrestlers (Seizoen 1) dateert van 2023.

Wrestlers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wrestlers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wrestlers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wrestlers Serie Informatie

Wrestlers is een Documentaire-serie uit 2023. Geregisseerd door Greg Whiteley met onder meer de acteurs Allen Sarven, Doug Basham en Matt Jones .

De Ohio Valley Wrestling in Louisville, Kentucky was ooit een trotse sportschool voor jonge worstelaars die hoopten op een kans op een carrière als professioneel worstelaar. Maar de tijden zijn veranderd. Met nieuwe eigenaren in beeld, heeft de ooit beroemde worstelaar Al Snow de zomer gekregen om de penibele financiële situatie van de sportschool om te draaien. 'Wrestlers' vertelt het verhaal van een handvol excentrieke buitenbeentjes die proberen samen te komen om Al te helpen deze historische sportschool te redden terwijl ze hun eigen dromen van professioneel worstelen trachten te verwezenlijken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.