Criminal Justice seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Criminal Justice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Criminal Justice.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Criminal Justice (Seizoen 2) dateert van 2009.
Criminal Justice Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Criminal Justice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Criminal Justice seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Criminal Justice Serie Informatie
Criminal Justice is een Misdaad / Drama-serie uit 2008-2009. Geregisseerd door Marc Jobst met onder meer de acteurs Juliet Aubrey, Ben Whishaw en Lindsay Duncan .
De 21-jarige Ben Coulter begeeft zich tijdens de weekends graag in het uitgaansleven vol drank, drugs en aantrekkelijke vrouwen. Wat eerst lijkt op een doodgewone zaterdagavond draait uit op een nachtmerrie als hij op een ochtend wakker wordt naast een meisje wat vermoord blijkt te zijn.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,31 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.