• 8.900.873 stemmen

Wilderness

Wilderness seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wilderness? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wilderness.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wilderness (Seizoen 1) dateert van 2023.

Wilderness Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wilderness? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wilderness seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wilderness Serie Informatie

Wilderness is een Drama / Thriller-serie uit 2023. Geregisseerd door So Yong Kim met onder meer de acteurs Ashley Benson, Eric Balfour en Morgana Van Peebles .

Het Britse, gelukkige stel Liv en Will lijkt alles te hebben. Op een dag ontdekt Liv dat Will een affaire heeft. In Amerika maken ze een grote reis, waar Liv al sinds ze klein was van droomt. Voor Will is het een kans om het goed te maken. Liv ziet het echter als een gelegenheid om dodelijke wraak te nemen. Terwijl ze de Amerikaanse wildernis verkennen, waar altijd ongelukken gebeuren, loopt het stel Wills collega Cara en haar vriend Garth tegen het lijf. Het duurt niet lang voordat de plannen van Liv in de war lopen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,94 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.