• 9.385.030 stemmen

Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto

Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto (Seizoen 1) dateert van 2023.

Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto Serie Informatie

Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto is een Animatie / Actie-serie uit 2023. Geregisseerd door Haru Shinomiya met onder meer de acteurs Shuichiro Umeda, Tomori Kusunoki en Makoto Furukawa .

In een met afval gevuld appartement kijkt de 24-jarige Akira Tendou met levenloze, jaloerse ogen naar een zombiefilm. Na drie zware jaren bij een uitbuitend bedrijf in Japan te hebben gewerkt, is zijn geest gebroken. Hij kan niet eens de moed opbrengen om zijn gevoelens op te biechten aan zijn mooie collega Ootori. Dan stuit hij op een ochtend op zijn huisbaas die aan een ander mens zit te knagen. De hele stad krioelt van de zombies en ook al rent hij voor zijn leven, Akira heeft zich nog nooit zo levend gevoeld.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.