Red Ketchup seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Red Ketchup? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Red Ketchup.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Red Ketchup (Seizoen 1) dateert van 2023.
Red Ketchup Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Red Ketchup? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Red Ketchup seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Red Ketchup Serie Informatie
Red Ketchup is een Animatie / Actie-serie uit 2023. Geregisseerd door Martin Villeneuve met onder meer de acteurs Benoît Brière, France Castel en Gabriel Lessard .
Halverwege de jaren 80, aan het einde van de Koude Oorlog, krijgt FBI-agent Red Ketchup de gevaarlijkste missies toegewezen. De FBI beschouwt hem als een ongeleid projectiel en stuurt hem naar verre landen in de hoop dat hij nooit meer zal terugkeren. Maar Red Ketchup komt altijd terug!