Dahaad seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dahaad? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dahaad.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dahaad (Seizoen 1) dateert van 2023.
Dahaad Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dahaad? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dahaad seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dahaad Serie Informatie
Dahaad is een Misdaad / Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Ruchika Oberoi met onder meer de acteurs Sonakshi Sinha, Vijay Varma en Gulshan Devaiah .
Wanneer een aantal vrouwen onder mysterieuze omstandigheden dood wordt aangetroffen in openbare toiletten, wordt inspecteur Anjali Bhaati belast met het leiden van het onderzoek. Naarmate de zaak zich verder ontrafelt, begint ze te vermoeden dat de schijnbaar duidelijke zelfmoorden het werk zijn van een loslopende seriemoordenaar. Dit leidt tot een meeslepend kat-en-muisspel tussen een doorgewinterde crimineel en een underdog agent.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.