• 9.385.773 stemmen

McGregor Forever

McGregor Forever seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie McGregor Forever? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van McGregor Forever.

Het laatste bij ons bekende seizoen van McGregor Forever (Seizoen 1) dateert van 2023.

McGregor Forever Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van McGregor Forever? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over McGregor Forever seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

McGregor Forever Serie Informatie

McGregor Forever is een Documentaire-serie uit 2023. met onder meer de acteurs en Conor McGregor .

Na twee jaar pauze keert McGregor terug voor een gevecht tegen de ongeslagen Khabib Nurmagomedov. De gemoederen lopen hoog op en de verbluffende uitslag leidt tot chaos. Een tijd later volgt een cruciaal gevecht tegen Donald Cerrone. Dit schokt het publiek in Las Vegas. Wanneer de wereld door de coronacrisis stil komt te staan, vreest McGregor zijn momentum te verliezen. Hij wordt echter dankzij zijn keiharde klappen en beledigende grootspraak uiteindelijk de grootste publiekstrekker van de UFC.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,42 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.