Shortland Street seizoen 34?
Zal er een seizoen 34 beschikbaar komen voor de tv-serie Shortland Street? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Shortland Street.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Shortland Street (Seizoen 33) dateert van 2024.
Shortland Street Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 34) van Shortland Street? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shortland Street seizoen 34 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Shortland Street Serie Informatie
Shortland Street is een Drama-serie uit 1992-2024. Geregisseerd door Tony Holden met onder meer de acteurs Ben Barrington, Ben Mitchell en Jess Sayer .
'Shortland Street' is een soap waarvan de naam verwijst naar het Shortland Street Hospital in Auckland, Nieuw Zeeland. De serie draait om de gecompliceerde persoonlijke en professionele levens van de medewerkers en patiënten van het ziekenhuis, die zich deels afspelen in de hectische omgeving van dit ziekenhuis. Ook zwaardere onderwerpen worden niet geschuwd, zoals aids, kindermisbruik, veilige seks, wiegendood, alcoholisme en zelfdoding.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 33 seizoenen.