Missing: Dead or Alive? seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Missing: Dead or Alive?? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Missing: Dead or Alive?.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Missing: Dead or Alive? (Seizoen 2) dateert van 2025.
Missing: Dead or Alive? Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Missing: Dead or Alive?? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Missing: Dead or Alive? seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Missing: Dead or Alive? Serie Informatie
Missing: Dead or Alive? is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2023-2025. Geregisseerd door Alexander Irvine-Cox
De documentaireserie 'Missing: Dead or Alive?' volgt de agenten van een politiebureau in South Carolina. De wetsdienaars zetten urgente zoektochten op touw om personen te vinden die verdwenen zijn onder verontrustende omstandigheden. Vastberaden om de vermiste personen te herenigen met hun familie en vrienden, doet de politie, in een land waar dagelijks 1500 mensen vermist raken, er alles aan om bijvoorbeeld een lottowinnaar te vinden en een tienjarig meisje.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,57 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.