• 9.384.435 stemmen

Ślepnąc od Świateł

Ślepnąc od Świateł seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ślepnąc od Świateł? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ślepnąc od Świateł.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ślepnąc od Świateł (Seizoen 1) dateert van 2018.

Ślepnąc od Świateł Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ślepnąc od Świateł? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ślepnąc od Świateł seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ślepnąc od Świateł Serie Informatie

Ślepnąc od Świateł is een Drama / Misdaad-serie uit 2018. Geregisseerd door Krzysztof Skonieczny met onder meer de acteurs Marzena Pokrzywinska, Kamil Nożyński en Robert Więckiewicz .

Kuba Nitecki is een drugsdealer in Warschau die behoort tot een groep lokale gangsters onder leiding van Władek "Stryj", die op hun beurt deel uitmaken van een grotere bende, geleid door Jacek. Kuba is een mysterie voor de buitenwereld, ze zien alleen uiterlijke schijn, maar ze weten niet wie hij werkelijk is. Tot zijn klanten behoren politici, beroemdheden, huisvrouwen en muzikanten. Kuba is dit leven echter beu en wil naar Argentinië verhuizen. Maar hij heeft nog een paar dingen uit te zoeken, en Dario, een ouderwetse misdadiger die net is vrijgelaten, kruist zijn pad.