Tyler Perry's Young Dylan seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Tyler Perry's Young Dylan? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tyler Perry's Young Dylan.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tyler Perry's Young Dylan (Seizoen 4) dateert van 2023.
Tyler Perry's Young Dylan Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Tyler Perry's Young Dylan? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tyler Perry's Young Dylan seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tyler Perry's Young Dylan Serie Informatie
Tyler Perry's Young Dylan is een Komedie / Familie-serie uit 2020-2024. met onder meer de acteurs Hero Hunter, Hero Hunter en Carl Anthony Payne II .
Het gezin van Myles, Yasmine en hun kinderen Charlie en Rebecca wordt opgeschrikt door de komst van hun rappende neefje uit de grote stad, Young Dylan. Hij heeft geen huis meer en zijn oma heeft hem naar hen toe gestuurd om voor onbepaalde tijd bij hun te komen wonen. Het huishouden van de Wilsons wordt daarmee op z'n kop gezet, omdat hun neefje er een nogal andere levenswijze op na houdt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.