• 9.385.326 stemmen

WaPo Duisburg

WaPo Duisburg seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie WaPo Duisburg ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van WaPo Duisburg .

Het laatste bij ons bekende seizoen van WaPo Duisburg (Seizoen 4) dateert van 2025.

WaPo Duisburg Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van WaPo Duisburg ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over WaPo Duisburg seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

WaPo Duisburg Serie Informatie

WaPo Duisburg is een Misdaad-serie uit 2022-2025.

Gerhard Jäger wordt overgeplaatst van de moordbrigade naar de waterpolitie van Duisburg. Samen met zijn collega's, de voormalige topzwemmer Arda Turan, Frank van Dijk, een geboren Nederlander, en Lena Preser, de secretaresse, onderzoekt hij misdaden. Het team staat onder leiding van Maria Kruppka en lost zaken op als drugssmokkel, doodslag, diefstal en ontvoering - tot grote ergernis van de incompetente CID-officier Carsten Heinrich, die erg blij was met Jägers overplaatsing naar de "eendenpolitie".

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.