Ikebukuro West Gate Park seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ikebukuro West Gate Park? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ikebukuro West Gate Park.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ikebukuro West Gate Park (Seizoen 1) dateert van 2000.
Ikebukuro West Gate Park Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ikebukuro West Gate Park? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ikebukuro West Gate Park seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ikebukuro West Gate Park Serie Informatie
Ikebukuro West Gate Park is een Drama / Misdaad-serie uit 2000-2003. Geregisseerd door Yukihiko Tsutsumi met onder meer de acteurs Tomoya Nagase, Ai Kato en Yosuke Kubozuka .
Makoto woont in Ikebukuro West Gate Park, een gebied dat bekend staat om jeugdcriminaliteit en bendevorming. Een van Makoto's beste vrienden van de middelbare school, Takeshi, is de leider van zo'n bende, de G-Boys. Makoto staat bekend als een harde en slimme man, en terwijl hij het mysterie van de dood van een vriend probeert op te lossen, wordt hij een ietwat onwillige helper in vele mysteries en problemen van de IWGP inwoners. Ondertussen stijgt de spanning tussen de bende van zijn beste vriend (waar Makoto zich niet bij wil aansluiten) en een nieuwe bende, de "Black Angels".
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.