• 9.384.601 stemmen

Drops of God

Drops of God seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Drops of God? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Drops of God.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Drops of God (Seizoen 2) dateert van 2026.

Drops of God Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Drops of God? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Drops of God seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Drops of God Serie Informatie

Drops of God is een Drama-serie uit 2023-2026.

Alexandre Léger, maker van de beroemde Léger Wine Guide en emblematische figuur in oenologie, is net op 60-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Tokio. Hij laat een dochter achter, Camille, die in Parijs woont en haar vader niet gezien heeft sinds haar ouders uit elkaar gingen toen ze negen jaar oud was. Als Camille naar Tokio vliegt en het testament van Léger wordt voorgelezen, ontdekt ze dat haar vader haar een buitengewone wijncollectie heeft nagelaten - volgens de experts de grootste collectie ter wereld. Maar om de erfenis op te eisen, moet Camille het opnemen tegen een briljante jonge oenoloog, Issei Tomine, die haar vader onder zijn hoede nam en in Léger's testament zijn 'spirituele zoon' wordt genoemd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,81 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.