Krapopolis seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Krapopolis? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Krapopolis.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Krapopolis (Seizoen 3) dateert van 2025.
Krapopolis Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Krapopolis? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Krapopolis seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Krapopolis Serie Informatie
Krapopolis is een Animatie / Komedie-serie uit 2023-2026. Geregisseerd door Patrick Kochakji met onder meer de acteurs Richard Ayoade, Hannah Waddingham en Matt Berry .
Een gebrekkige familie van mensen, goden en monsters probeert in het mythische oude Griekenland een van de eerste steden ter wereld te besturen zonder elkaar uit te moorden. Tyrannis, de sterfelijke zoon van een godin, is de welwillende koning van Krapopolis en probeert te overleven in een stad die zijn naam eer aan doet. Zijn moeder is Deliria, godin van zelfvernietiging en twijfelachtige keuzes. De oversekste en onderbezette Shlub, Tyrannis' vader, beweert kunstenaar te zijn en heeft letterlijk zijn hele leven nog nooit ergens voor betaald. Ook heeft Tyrannis een halfzus genaamd Stupendous en een halfbroer genaamd Hippocampus. De één is een nakomeling van een cycloop en de ander van een zeemeermin. Beiden zijn een wrak.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.