Bill Russell: Legend seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bill Russell: Legend? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bill Russell: Legend.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bill Russell: Legend (Seizoen 1) dateert van 2023.
Bill Russell: Legend Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bill Russell: Legend? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bill Russell: Legend seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bill Russell: Legend Serie Informatie
Bill Russell: Legend is een Documentaire-serie uit 2023. Geregisseerd door Sam Pollard met onder meer de acteurs Corey Stoll, Bill Russell en Stephen Curry .
Autobiografische documentaire over Bill Russell, de grootste kampioen in de geschiedenis van de Amerikaanse sport, en een waar burgerrechtenicoon. Vanaf het meest bescheiden begin leidde Russell elk van zijn basketbalteams naar kampioenschappen, twee California State High School Championships, twee back-to-back NCAA-titels, een gouden medaille op de Olympische Spelen van Melbourne in 1956 en 11 kampioenschapstitels in zijn dertienjarige carrière als Boston Celtic. Zijn laatste twee jaren was hij de eerste zwarte coach in de geschiedenis van de NBA, terwijl hij nog steeds voor de Celtics speelde.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,44 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.