Crash Course in Romance seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Crash Course in Romance? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Crash Course in Romance.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Crash Course in Romance (Seizoen 1) dateert van 2023.
Crash Course in Romance Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Crash Course in Romance? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Crash Course in Romance seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Crash Course in Romance Serie Informatie
Crash Course in Romance is een Romantiek / Komedie-serie uit 2023. Geregisseerd door Yoo Je-won met onder meer de acteurs Jeon Do-yeon, Jung Kyung-ho en Roh Yoon-seo .
Vroeger was Nam Haeng-seon een nationale atleet. Nu runt ze, met een positieve persoonlijkheid en een onbeperkt uithoudingsvermogen, een bijgerechtenwinkel. Wanneer haar dochter bijles nodig heeft voor een toelatingsexamen, ontmoet ze de beroemde en populaire Choi Chi-yeol. Hoewel hij met zijn werk rijkdom en roem heeft vergaard, verandert zijn aard door het toenemende succes. Na zijn ontmoeting met de vrolijke Haeng-seon, verandert hij stapsgewijs en ontstaat er een romance tussen hen twee.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,67 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.