• 9.385.499 stemmen

True Lies

True Lies seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie True Lies? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van True Lies.

Het laatste bij ons bekende seizoen van True Lies (Seizoen 1) dateert van 2023.

True Lies Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van True Lies? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over True Lies seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

True Lies Serie Informatie

True Lies is een Actie / Avontuur-serie uit 2023.

Harry Tasker is een eersteklas internationale spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega Sector. Zijn vrouw Helen is een taalprofessor die zich verveelt met haar dagelijkse routine. Op een dag doet ze de schokkende ontdekking dat haar schijnbaar gewone man een buitengewoon dubbelleven leidt. Nu het geheim bekend is, wordt Helen door Omega gerekruteerd. Met haar formidabele vaardigheden sluit zij zich aan bij Harry en zijn team van topagenten. Samen voeren ze over de hele wereld geheime missies vol gevaar en avontuur uit. De hernieuwde band tussen hen voegt de broodnodige pit toe aan het emotioneel gescheiden huwelijk van de Taskers en zet de topgeheime wereld van Omega Sector op zijn kop.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,22 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.