• 9.385.782 stemmen

Animal Control

Animal Control seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Animal Control? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Animal Control.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Animal Control (Seizoen 4) dateert van 2025.

Animal Control Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Animal Control? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Animal Control seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Animal Control Serie Informatie

Animal Control is een Komedie-serie uit 2023-2026. Geregisseerd door Jay Chandrasekhar met onder meer de acteurs Joel McHale, Vella Lovell en Ravi Patel .

Het leven van een groep lokale dierenbeschermingsmedewerkers wordt bemoeilijkt door het feit dat dieren eenvoudig zijn, maar mensen niet. Frank een eigenwijze voormalig agent is misschien niet naar de universiteit gegaan, maar nog steeds de meest belezen persoon in van de groep. Hij heeft een bijna bovenmenselijk vermogen om dieren te begrijpen. Mensen echter niet. Frank krijgt een nieuwe partner toegewezen, Fred "Shred" Taylor, een optimistische rookie. Daarnaast werken Amit Patel en Victoria Sands ook op de afdeling. Ze rapporteren aan hun zachtaardige baas Emily Price. Het district wordt gecompleteerd door dierenarts Dr. Summers, receptioniste Dolores Stubb en Templeton Dudge, een dierencontrolebeambte uit een naburig district.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,92 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.