• 9.385.326 stemmen

Water Komt, Het

Het Water Komt seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Water Komt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Het Water Komt.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Water Komt (Seizoen 1) dateert van 2023.

Het Water Komt Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Het Water Komt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Water Komt seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Het Water Komt Serie Informatie

Het Water Komt is een Documentaire / Historisch-serie uit 2023.

Vierdelige documentaireserie naar aanleiding van de zeventigste herdenking van de Watersnoodramp. Winfried Baijens, zelf opgegroeid in Zeeland, presenteert vier documentaires, die met archiefmateriaal en indringende ooggetuigenverslagen in kaart brengen hoe de ramp zich kon voltrekken, hoe van tevoren onvoldoende werd geanticipeerd op het dreigende gevaar, en wat we hebben geleerd van de ramp. Of we wel voldoende geleerd hebben, blijft echter de vraag. De serie neemt de kijker zowel mee terug in de tijd als mee vooruit naar de toekomst.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,93 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.