K3 Vriendenboek seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie K3 Vriendenboek? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van K3 Vriendenboek.
Het laatste bij ons bekende seizoen van K3 Vriendenboek (Seizoen 1) dateert van 2022.
K3 Vriendenboek Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van K3 Vriendenboek? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over K3 Vriendenboek seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
K3 Vriendenboek Serie Informatie
K3 Vriendenboek is een Familie / Avontuur-serie uit 2022.
Hanne, Marthe en Julia (K3) ontdekken ieders lievelingsdingen: van favoriete sporten tot wat ze later willen worden, en van het favoriete eten tot lievelingsdieren. Ook gaan ze uitdagingen aan, en bezoeken ze de leukste plekken op aarde. Ze doen dit samen met hun 'vriendenboekvriendjes': kinderen die het hebben ingezonden. Zo gaan ze op ontdekking, en doen ze enthousiast mee met alle favoriete, maar ook minder favoriete dingen uit het grote 'K3-Vriendenboek'. Al zappend laten Marthe, Julia en Hanne aan elkaar en aan de kijker zien wat ze meegemaakt hebben, en bladeren ze samen door hun vriendenboek op zoek naar nieuwe avonturen.