• 9.397.408 stemmen

Lief Monster

Lief Monster seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Lief Monster? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Lief Monster.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Lief Monster (Seizoen 3) dateert van 2023.

Lief Monster Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Lief Monster? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lief Monster seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Lief Monster Serie Informatie

Lief Monster is een Animatie / Familie-serie uit 2021-2023.

Lief Monster woont in Knuffelstad, samen met Klein Zacht Konijntje. Lief Monster voelt zich soms, onbewust of bewust, al da niet opzettelijk buitengesloten, want hij is anders dan de rest en wil het anderen steeds naar de zin maken. Gelukkig helpen de andere dieren hem vaak over de drempel heen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.