• 9.384.493 stemmen

Missing: Geudeuli Itseodda

Missing: Geudeuli Itseodda seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Missing: Geudeuli Itseodda? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Missing: Geudeuli Itseodda.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Missing: Geudeuli Itseodda (Seizoen 2) dateert van 2022.

Missing: Geudeuli Itseodda Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Missing: Geudeuli Itseodda? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Missing: Geudeuli Itseodda seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Missing: Geudeuli Itseodda Serie Informatie

Missing: Geudeuli Itseodda is een Mystery / Sciencefiction-serie uit 2020-2023. Geregisseerd door 박정준 met onder meer de acteurs Go Soo, Heo Joon-ho en An So-hee .

Kim Wook is een oplichter met een knap uiterlijk en gladde praatjes. Hij bedriegt zijn slachtoffers echter louter voor goede doelen. Wanneer hij een paar boeven heeft ontmoet, bevindt hij zich de volgende dag in een dorp genaamd Duon. Het dorp is nogal eigenaardig, omdat er dode personen wonen wier lichamen nog niet gevonden zijn. Naarmate Wook meer en meer de bewoners en hun situatie probeert te begrijpen, voelt hij zich betrokken, en probeert hij hen te helpen met hun eigen sacramanten, teneinde vredig de dood te kunnen vinden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.