• 9.382.636 stemmen

Totenfrau

Totenfrau seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Totenfrau? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Totenfrau.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Totenfrau (Seizoen 2) dateert van 2025.

Totenfrau Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Totenfrau? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Totenfrau seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Totenfrau Serie Informatie

Totenfrau is een Misdaad / Drama-serie uit 2022-2025. Geregisseerd door Nicolai Rohde met onder meer de acteurs Anna Maria Mühe, Romina Küper en Emilia Pieske .

Brünhilde Blum, eigenaresse van een uitvaartcentrum in een populair skigebied en liefhebbende moeder van twee kinderen, is geschokt als haar man bij een ongeval om het leven komt. Al snel realiseert ze zich dat hij is vermoord omdat hij op het punt stond een vreselijk geheim te onthullen. Deze onthulling zet haar op een zoektocht naar wraak, maar het duurt niet lang voordat de jager de opgejaagde wordt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 122 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.