• 9.384.934 stemmen

Verloren Kinderen

Verloren Kinderen seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Verloren Kinderen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Verloren Kinderen.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Verloren Kinderen (Seizoen 1) dateert van 2022.

Verloren Kinderen Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Verloren Kinderen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Verloren Kinderen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Verloren Kinderen Serie Informatie

Verloren Kinderen is een Documentaire-serie uit 2022.

In Nederland groeien meer dan tachtigduizend jongeren op in zogenaamde probleemgezinnen. Bij zowel de ouders als de kinderen is er een opeenstapeling van allerlei sociale, psychische en financiële problemen. Deze gezinnen worden bij hun problemen geholpen door een heel leger aan hulpverleners. In deze documentaireserie volgt Sahar Meradji het stormachtige, wanhopige maar ook liefdevolle dagelijkse leven van drie van zulke probleemgezinnen. Ze laten ons hiermee zien hoe en waarom het allemaal misgaat, en hoe ze hun best doen er weer bovenop te komen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,60 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.