• 9.385.098 stemmen

Staged

Staged seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Staged? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Staged.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Staged (Seizoen 3) dateert van 2022.

Staged Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Staged? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Staged seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Staged Serie Informatie

Staged is een Komedie / Drama-serie uit 2020-2022. Geregisseerd door Simon Evans met onder meer de acteurs Anna Lundberg, Adrian Lester en Nina Sosanya .

David Tennant en Michael Sheen zouden de hoofdrol spelen in een productie van 'Six Characters in Search of an Author' op West End in Londen. De coronapandemie heeft daar een stokje voor gestoken, maar hun regisseur is vastbesloten de kans niet voorbij te laten gaan. Hij weet hoe groot deze kans voor hem is en probeert zijn sterren over te halen om via internet te repeteren. Ze hoeven alleen maar de eerste scène te lezen, maar gedurende het instuderen stuiten ze op allerlei tegenkrachten: afleiding, verveling, thuisonderwijs en hun eigen ego.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.