Alchemy of Souls seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Alchemy of Souls? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Alchemy of Souls.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Alchemy of Souls (Seizoen 2) dateert van 2022.
Alchemy of Souls Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Alchemy of Souls? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alchemy of Souls seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Alchemy of Souls Serie Informatie
Alchemy of Souls is een Fantasy / Romantiek-serie uit 2022-2023. Geregisseerd door Park Joon-hwa met onder meer de acteurs Jung So-min, Jo Jae-yun en Park Eun-hye .
In het land Daeho heerst de nobele familie Jang. Het zijn allemaal magiërs, op Jang Uk na. Magie waarmee men het lichaam van een ander kan overnemen is ten strengste verboden. Nak-su, die gebruikmaakt van de verboden magie, wordt achterna gezeten door andere magiërs en springt in het lichaam van Mu-deok om te ontsnappen. Zij blijkt slap en blind te zijn. Als de dienstknecht van Jang Uk moet ze veel van zijn vervelende eisen zien te verdragen. Als hij ontdekt wie zij is, besluit Nak-su hem te helpen om zijn niet-magische lot te veranderen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,97 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.