• 9.385.694 stemmen

Life in Outer Space

Life in Outer Space seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Life in Outer Space? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Life in Outer Space.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Life in Outer Space (Seizoen 1) dateert van 2017.

Life in Outer Space Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Life in Outer Space? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Life in Outer Space seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Life in Outer Space Serie Informatie

Life in Outer Space is een Documentaire-serie uit 2017.

Dit documentairetweeluik onderzoekt de toekomstige missies naar Mars. Ook worden recente bevindingen besproken, die suggereren dat er mogelijk leven bestaat in ons zonnestelsel en daarbuiten. De wetenschappelijke gemeenschap is ervan overtuigd dat binnen enkele decennia dit leven buiten de Aarde gevonden zal worden; en mogelijk dus op Mars.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.