• 9.385.426 stemmen

Young Justice

Young Justice seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Young Justice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Young Justice.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Young Justice (Seizoen 4) dateert van 2021.

Young Justice Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Young Justice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Young Justice seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Young Justice Serie Informatie

Young Justice is een Animatie / Sciencefiction-serie uit 2010-2022. Geregisseerd door Christopher Berkeley met onder meer de acteurs Danica McKellar, Stephanie Lemelin en Jesse McCartney .

Aqualad, Robin, Kid Flash en Superboy vormen samen een nieuwe groep superhelden. Zij zijn respectievelijk de hulpjes van Aquaman, Batman en The Flash, en een kloon van Superman. Tezamen is deze groep een jonge versie van de 'Justice League', die opdrachten uitvoeren waartoe de volwassen Justice League niet in staat is vanwege hun wereldwijde bekendheid. Het hoofdkwartier van de tieners is de 'Mount Justice'. Er ontstaat een nieuwe dreiging gevormd door een groep slechteriken die zichzelf ‘The Light’ noemt. Mettertijd komen de helden erachter wat deze groep van plan is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,10 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.