El Secreto de la Familia Greco seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie El Secreto de la Familia Greco? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van El Secreto de la Familia Greco.
Het laatste bij ons bekende seizoen van El Secreto de la Familia Greco (Seizoen 1) dateert van 2022.
El Secreto de la Familia Greco Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van El Secreto de la Familia Greco? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Secreto de la Familia Greco seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
El Secreto de la Familia Greco Serie Informatie
El Secreto de la Familia Greco is een Drama / Misdaad-serie uit 2022.
Aquiles Greco is een gepensioneerd legerofficier. Het gezin Greco, bestaande uit vader Aquiles, zijn vrouw en hun vijf kinderen, was vroeger welgesteld, maar nu gaan de zaken steeds slechter, onder meer door een economische crisis. Dit op het oog perfecte gezin wil haar hoge levensstandaard en sociale status te behouden, en zoekt daardoor haar toevlucht in de criminaliteit: ze besluit heimelijk rijke mensen voor losgeld te ontvoeren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.