Welmoed en de Sexfakes seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Welmoed en de Sexfakes? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Welmoed en de Sexfakes.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Welmoed en de Sexfakes (Seizoen 1) dateert van 2022.
Welmoed en de Sexfakes Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Welmoed en de Sexfakes? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Welmoed en de Sexfakes seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Welmoed en de Sexfakes Serie Informatie
Welmoed en de Sexfakes is een Documentaire-serie uit 2022.
Welmoed Sijtsma duikt in het thema 'deepnude', een vorm van 'deepfake' in de porno-industrie. Welmoed kwam erachter dat er een nep-pornofilm van haar in omloop is, die griezelig echt lijkt. In een persoonlijke zoektocht worden verschillende kanten van dit onderwerp belicht. Wat zijn 'deepnudes' precies? Wat is de impact hiervan op vrouwen die het overkomt? Hoe kijken mensen naar haar, nadat ze de film zien? En wat weet ze over de maker van de film?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.