• 9.382.790 stemmen

Circuit Breakers

Circuit Breakers seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Circuit Breakers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Circuit Breakers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Circuit Breakers (Seizoen 1) dateert van 2022.

Circuit Breakers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Circuit Breakers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Circuit Breakers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Circuit Breakers Serie Informatie

Circuit Breakers is een Familie / Sciencefiction-serie uit 2022. Geregisseerd door Matthew Hastings met onder meer de acteurs Callan Farris, Nathaniel Buescher en Veda Cienfuegos .

Futuristische anthologieserie over basisschoolinderen in de nabije toekomst. Ze zijn nieuwsgierig, en maken hierdoor mysterieuze en chaotische dingen mee. Hun problemen zijn echter alledaags en ook van de huidige tijd, en gaan veelal over opgroeien.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.